Tvätt och tvätt...

så tvättar man igen...Morgan är ledig från förskolan och han tjatar på mig att, kan vi inte gå ut nuuu..men vi tvättar så vi får gå ut efter vi har tvättat..aaah säger han. Längtar till vi flyttar då man har en egen tvättmaskin hemma.

Det var inte idag de skulle komma folk och titta på lägenheten utan nästa vecka, som jag skrev tidigare.

Pauline sover som en stock och just nu sitter Morgan på Paulines sako säck (stavfel???) och tittar på barnkanalen.
För ett tag sedan har Pauline börjat och ta på nätterna mellan kl 1 och 2,(ändå tar hon två mål på kvällen) förut vaknade hon vid 4 halv 5. Vi har försökt med flaska nu några gånger, men nej, hon vägrar att ta flaskan, vi har provat med olika nappar till flaskan och det fungerar inte, så jag få prata med bvc sköterskan hur vi ska göra. Hade tänkt och börja trappa av med modersmjölken. Men vi får se vad hon säger, vi ska dit nästa vecka.



måste sluta nu ska ner till tvättstugan.

1 Advent...

Det blev lyckat med dopet i går och sessan fick jätte många fina paket.
Hon grät dock i mellan åt i kyrkan och gjorde sig hörd (2 killar 1 tjej).
Det är min tjej det ♥♥

   





Var nere i stan på julskyltningen och tittade på julspelet oc den fina stora granen och Mojje fick träffa tomten.

  

   

kram




advents fint..

Nu är det fint i mina fönster med stakar, koner och stjärnor är uppe. Tar tomtarna senare.
Morgan blir så glad när han fick se sin stjärna i fönstret..snart kommer tomten sa han ♥♥.



Jag, Morgan och Pauline var på väla och köpte det sista till dukningen och jag, Lotta, Morgan och Pauline (Mats var hos tandläkaren) har dukat och gjort fint inför i morgon, vi kunde ta lokalen tidigare och det känns skönt, så slipper man stressen i morgon. När vi kom hem så bakade jag de två rulltårtorna. Hoppas det går bra med allt. Håller tummar och tår.

Det var 160 stycken som var intresserade av vår lägenhet och den som hade mest antal dagar var 12100 dagar det är över 33 år..så på tisdag ska några komma och titta på vår lägenhet kl 11.

nä nu ska jag fortsätta och titta på tv.



så underbart med snö...

Så underbart med snö.

Morgan gick till vardagrummet, tittade ut i fönstret och så att det var helt vitt på taken...mamma så mycket snö och det är Paulines första snö, få ta lite fotton sedan när vi ska ut.

Har lämnat Morgan på förskolan de ska till fredriksdal på 'jul i vårt hus'. Nu tycker han att det är roligt att gå dit.

..

kokostoppar...och snööö

Det snöar jättemycket nu, helt vitt på marken...me like.



(taget på balkongen)

Mojje hjälpte mig med kokostopparna och de blev jättefina, fick ha dem lite längre än 10 min som det stod på receptet. Jag och Mojje blev jättenöjda med dem.

Så i morgon ska Morgan med sin förskola till fredriksdal,de skulle ha matsäck med sig så jag har kokat pasta och så får han köttbullar till det (valt det själv) så får han lite gurka och tomater det tycker han är gott.
De har samling redan kl 8.30 och så går de kl 8.45. Morgan sa att jag inte fick mata Pauline, så vi inte kommer försent. Han kommer alldrig att glömma detta, som hände förra gången, men om vi kommer försent så kan vi ju hälsa på på ditt jobb sa han ♥.  Han gillar mitt jobb. Han ska bli doktor säger han, om han inte ska bli brandman eller polis.

Idag var Pauline så arg när hon låg i babygymet, hon ville få bort babygymet, hon lyfte den. Hon är så otroligt stark, inte nog med det, så har hon hittat sina fötter och när hon ligger ner ta hon sig upp i bukläge, men hon har inte vänt sig från rygg till mage änn..hon är på god väg ialla fall. Hon är en riktig kelgris, hon älskar att mysa och  hon låter som chewebaka (stavfel???). Flinar och flörtar gör hon med alla förutom min storasyster Silvana, jo på avstånd men inte i hennes knä eller famn (det kommer sedan). Greppar tag i allt och när hon ligger på mage så sträcker hon efter sina saker och ta dem. Den här åldern(månaden) är så rolig tycker jag, det händer så mycket, nya saker var dag.

nä nu ska jag gå och lägga mig..
god natt alla.

snöblandat regn...:(

Idag har det varit snöblandat regn och bara regn och ingen sol.
Morgan han har målat och jag har pratat med mamma och lillasyster i telefon har försökt att nå henne och mailat via facebook i två dagar, så äntligen fick jag tag på henne i dag. Man blir lite rädd, man tror att något har hänt..
Senare i kväll ska jag baka kokostoppar, hade tänkt och göra en dubbelsats, ska se om Mojje vill hjälpa till.



Får se om våra blir lika fina som dessa på bilden.

nä nu måste jag kolla till potatisen och köttfärslimpan..
hörs senare..

Sist men inte minst.. 
stort GRATTIS på 35 års dagen Agge.


snö..weeeii.

Det snöar vad det är mysigt.

Så var man hos bm för efter kontroll, allt var bra och vi pratade om förlossningen och lite där till.

Strosade i stan köpte body med krage till Paulines dop klänning och strumpebyxor med ankstjärt i större storlek (62/68), skulle köpa ett par till Olivia men viste inte om Lizette hade fått tag på några (fick inte tag på henne) och så köpte jag ben10 strumpor och star wars strumpor till Morgan (han blev jätteglad för dem).
När jag skulle amma Pauline så ringde Lizette och så berättade jag om strumpebyxorna. Hon hade inte hittat några, men jag hann inte gå tillbaka till affären, för jag skulle hämta Morgan på förskolan.
Hämtade Morgan på lekparken. Vi var där en stund för Morgan ville gunga lite till, det var så fint väder, men man såg den gråa himlen som var bakom oss.

Sedan när Mats kom hem från jobbet så skulle jag och Lotta (Morgan följde med) köpa ingrdienserna, kaffe, läsk och te till dopet och på onsdag ska vi träffa prästen. Det är inte samma präst som döpte Morgan, men jag hoppas att det kommer att gå bra.




....

Från onsdag till fredag var vi hos min mamma (Jag, Morgan och Pauline) och onsdags kvällen var jag hos Sanna på klädparty (house of lola). Har inte haft tid att skriva i min blogg..och så har hela helgen gått med raket fart.
Hade Micke Lizette och lilla Olivia på 3 rätters och så mycket bättre (tv4).
Söndagen var det stek hos svärisarna.

Har länmat Morgan på förskolan, och som vanligt ville han inte dit, höll på här hela morgonen och till slut efter mycket prat och så..så tog han på sig och vi gick. När vi väl kom fram skulle han vända hem, men han följde med i alla fall. Sena var vi, jag öppnade dörren och där var Morgans favvo fröken. Det är en sådan dag sa jag så hon tog Morgan och pratade om hur det var hos mormor och morfar, så det gick bra. Han kramade mig och sa vi ses sedan. Det blev ingen utv. samtal iom för kort med folk så vi ska ta det nästa vecka på onsdag morgon.

Så nu ska jag klä på både mig och Pauline, jag ska ner till bm på en efterkontroll.

hörs sedan.

Till Mamma....

Nu har man packat det sista, känns som om man ska vara borta i en vecka, så om ca 1 & 1/2 timme hämtar jag Morgan och pappa Stojan kommer vid kl 15 och hämtar oss.
Han erbjöd sig att hämta oss för att han tyckte att det skulle bli bökigt för oss att ta tåget och buss med all packning.

... 

Tilde

‎6år är en lång tid men känslan sitter som det var i går.
Du finns i våra ♥, du kom och du segrade.
Älskar dig Tilde.


♥♥♥♥

När Mats kom hem från jobbet promenerade vi och Morgan cyklade till pålsjö.
Tände ett ljus till Tilde, stod där och pratade med varandra och sedan var vi helt tysta en stund, hörde ankorna simma i dammen.

Vi saknar dig och vi kommer alltid att älska dig.

Så i morgon kommer pappa Stojan och hämta oss (mig, Morgan och Pauline)
vi ska vara hos dem i några dagar (till fredag) man har packat nu i kväll, det sista tar jag i morgon. Sedan ska jag hem till Sanna på klädparty :) och så får jag se deras nya lägenhet.
Ska bli så skoj.


♥ Det finns änglar, jag vet, för jag har en ♥

Tiden stannar på denna dag.

För 6 år sedan hände det något så underbart vi fick en flicka ♥Tilde♥.
Vi var så lyckliga, men efter någon timme förvandlades lyckan till sorg. 

Vi har en ängel som tittar ner på oss i dag.

Du finns i våra minnen och i all evighet i våra hjärtan.



Älskar dig.


mobilen.....

Kidsen sover, Cirkus Möller, sedan Idol igen.

När Mats kom hem så testade vi om jag kunde få igång mobilen, men icke sa nicke så vi åkte till väla och reklamerade den, till och med försäljaren blev irriterad att den inte fungerade, man undrar var de har gjort med telefonen..??? Får se om jag får en ny telefon och det kommer att ta tid säger de, så jagfår stå ut med Mats gammla telefon.

I morgon blir det dop för lilla Olivia.
Efter det blir det kalas, svärmor fyller år.

..


weeeii..

min telefon har kommit tillbaka från reparation..den stängdes av av sig själv, fick tillbaka den i måndags och kunde inte sätta igång den och så lämnade vi tillbaka den igen, så nu hämtar Mats den..äntligen. Har använt Mats gammla telefon och kan inte fatta hur snabbt man glömmer hur man använde den (hade en likadan själv nämnligen).
Weeeeiiii..Hoppas den inte krånglar nu..



bak dag..

Det har regnat hela natten, så nu snöar det. De små små snöflingorna virvlar i luften, ser det från vardagsrumsfönstret det är så mysigt.
Men det varade inte så länge :(

Jag och Morgan har bakat, denna gång bakade vi pumpabröd.
Det är så gott när brödet är fortfarande varmt med bara smör på. mmuummaa.
Snart kommer Mats hem från jobbet och då är det fredags mys.

Igår hämtade Mats dörren till köket och det är i vitt, vi har inte hittat något som liknade de vi har, så det blev vitt,
(vi har pratat med hyresväden och det gick bra)men det ser konstigt ut alla de andra dörrarna är i bok/furu och så kommer denna dörr i vitt. Jag bryr mig inte så mycket iom att vi flyttar om 3 mänader.



Längtar till den 'riktiga' snön kommer.

Kram


vacc. för lilla Pauline..

Det är så tråkigt och lämmna Morgan på dagis han blir så fruktansvärt ledsen, vissa dagar går det lite bättre och andra dagar vill jag bara ta med honom hem, men när han inte ska till dagis vill han dit.
Jag vet att det kommer att gå över..men när...det har pågått ett tag nu.

Man har hunit med mycket, Pauline har vaccinerat sig och det gick hur bra som helst, duktig tjej jag har,
röjt undan, dammat, damsugit, tvättat.

Och så fyller min Sanna 30 år i dag. Ett stort GRATTIS till dig.

Så snart ska vi och köpa doppresent till lilla Olivia som ska döpas på lördag och vi är gudisarna
och så är det kalas med, svärmor fyller år.
Kram

sagt upp lägenheten..

Nu har vi/jag sagt upp lägenheten så nu är det inte lång tid kvar till flytten, 3 månader bara och det kommer och gå fort. Efter nyår ska vi börja och röja ordentligt :) .


Och så fyller min guddotter Lowa hela 5 år. Många grattis kramar till dig.

heej sveej.

en överaskning med..

I går var vi på kalas hos Sanna, Lowa och Wiwa och en överaskning...Det var lite mystiskt alltihop både Andreas och Sanna var så otroligt fina, det var nog något annat på gång...
Sanna och Andreas gifte sig, så trippel kalas och bröllop, inte illa de inte :)



Vill bara säga änu en gång Grattis till er båda och många lyckönskningar till er.

Kram


Kalas...

Idag ska vi åka till Halmstad och fira Sanna 30 år, Lowa 5 år och Wiwa 2 år.
Det ska bli jätteroligt.


Fredag....

Morgans kompis Lukas har varit här och de har lekt och busats och ätits middag förståss.

Så snart ska både jag och Morgan till frisören och klippa våra kaluffsar :),
har längtat så efter denna dag.


hej svej.


Pauline 3 månader..

Har suttit och gjort inbjudningskort till Paulines dop hela kvällen.

Tiden går så rasandes fort, min lilla tjej är hela 3 månader.
Hon kan skratta, greppa, vill stå hela tiden, vänder sig på golvet och ligger inte still.
Vaknar på morgonen så ligger hon tvärs över sängen.

Imorgon så ska både jag och Morgan till frissan, äntligen ska kaluffsen av.
Sedan på lördag ska vi på kalas hos Sanna, Lowa och Wiwa i Halmstad.
 
nä nu måse jag gå och lägga mig
annars orkar jag inte med dagen i morgon
 

natti natt

syskon kärlek..

De är syskon kärlek...
I går sa Morgan att jag älska dig Pauline och att jag kommer att älska dig i resten av mitt liv.
Blev tårögd..jag har skrivit upp det, så kan man plocka fram det sedan när Morgan blir äldre.

kram

RSS 2.0