SSNNÖÖÖÖ♥♥HELG

OJJJ..två veckor har redan susat förbi...
Helgen är över, Mats har varit på kick off i båstad med jobbet och jag har varit själv och haft det gott och mysit med mina små ♥:an.
Shoppat har vi gjort..lite..Vi gick in till Din sko och tittade lite så hittade Morgan jätte coola skor när våren är på språng ;) och så såg jag jättesöta snikers till lillsessan, dessa skor har hon spatserat med hela helgen :)



  bus på gång :)

Fick inte mycket sömn i natt hade två som låg brevid mig i sängen...och ja de ligger inte still, men på morgonen var Morgan och jag (förståss) sugna på lite nybakade scones, roffade ihop så hade vi en lång frukost. Medans vi satt och åt så började det snöa och det kom mer och mer tillslut kläde vi på oss och fram med pulkorna..man vet inte om snön stannar..

     

//edita


julen ut.....

Så har man hållt på hela dagen (nästan) med att städa bort julen, nu är det tomt tycker jag....ska in handla lite nya blommor så det piffar upp det hela. Lillfisen är dålig så det blir att jag vabar i morgon :-( . //Edita

mmmmm....

Har varit vaken sedan lite efter två....kunde inte somna om så jag gick ner och startade igång tv'n...inte så mycket kul på tv, vart tog matlagnings programen vägen, när man ammade och när man vaknade och inte kunde somna om när man var hög gravid???? //Edita

RSS 2.0