adventfint

Hämtade Morgan på förskolan, sa hejdå till Erik (Morgans bäste vän) han och hans familj ska flytta till Luxenburg.
Det var lite ledsamt, Morgan gav Erik en sista kram, de kramades länge.
De har följt varandra sedan de började på förskolan. Det har alltid varit Erik och Morgan, de två radar paren. snyft, snyft.
Men vi hoppas på att hålla kontakt med varandra.

Sedan var vi och köpte fika och en liten bukett som vi alltid gör på fredagarna.
Efter vi hade fikat sov Morgan en stund och då passade jag på och putsa fönsterna medans det var ljust ute, tog fram stakarna och stjänorna, man hittar massor med grejor nere i källaren som man förvånas av att man har kvar, får ta en rensning där efter jul.
Kan inte fatta att det är advent nu på söndag tiden går alldeles för fort.

Det pirrar lite i magen♥

Ska arbeta extra på op i morgon tjäna lite extra, skadar aldrig med en extra slant i december.

nä, nu ska jag förtsätta och titta på idol.



Kram

Stolt mamma

Hej.

Idag har man städat och tvättat, är inte det roligaste men det måste göras..
vi skulle till Råå på julskyltning men i och med att det har regnat hela dagen så åkte vi inte dit. Vi får hoppas på  bra väder nästa helg får då är det julskyltning i stan.

I alla fall så åkte vi hem till svärföräldrarna och mös i stället och vi fick god mat och Morgan ritade för första gången en gubbe( han själv) en cirkel till huvud och en korvkropp med streck armar och ben, ögon, näsa och mun. Blev så stolt över min lilla kille.

I tosdags var det utv. samtal på Morgans förskola och pedagogen tycker att Morgan är jätteduktig, han är långt fram jämfört med de andra barnen när det gäller tal och språk, han har väldigt stort ordföråd. Hon hade intervjuat Morgan (pedagogen) och hon tyckte att Morgan gav bra svar. Några frågor som löd.
Hur trivs du här på förskolan? Morgan; bra. Vad gör vi fröknar här? Morgan; se till att vi inte bråkar och så att vi håller sams. Det förväntad hon sig inte av en tre åring med detta svar utan ett äldre barn. Man är en stolt mamma.
Sedan hade hon frågat vad Morgan ville bli när han blir stor då svarade han brandman eller ambulansförare.

Love my little prince ♥
Kram och hej då
Edita


.........blää..

Man har haft bättre dagar....mitt humör är inte på topp.
Det är så mörkt, mörkt när man vaknar och går/cyklar till jobbet och mörkt när man kommer hem. Hinner inte göra så mycket när man kommer hem från jobbet.

Jag gillar hösten oavsätt om den är mörk, grå och trist, men just idag är det inte så kul att vara mig. 
Ska försöka ruska av mig genom att sitta här och skriva.

Det är lite tufft och skriva.. min lilla ängel Tilde skulle bli 5 år i morgon, tiden har gått så fort, tänka sig 5 år?..kan själv inte förstå det, tiden har fortsatt, men ändå stannat, just här och nu.
Morgan sa för några veckor sedan att jag har en stora syster som är i himmlen hos änglarna och hon är inte själv, för farfar Bosse är där också.
Det gör mig ledsen för Morgan får aldrig uppleva sig som lillebror bara storebror, men det tycker han säkert är ok, han kommer inte och veta något annat för den delen heller.

Jag tycker fortfarande att det är svårt när människor frågar hur många barn man har. Jag stannar upp och säger att jag har ett, men i själva verket har jag två, vill inte riktigt förklara, för det kommer alltid en fasansfulla frågor och det har jag ingen lust och ork med att förklara.

NÄ, nu är jag för trött för att skriva.




Saknaden är oändlig.

HEJ DÅ
KRAM


Hurra, Hurra, Hurra!!!

Idag fyller min Salsasås (Sanna) år.
Grattis och jag hoppas du har haft en underbar dag. :)

Många Kramar


Grattis prinsessan!!

Idag fyller min guddotter Lowa år,
hela 4 år. Tiden har gått så fort...
Hoppas du har haft en underbar dag på busfabriken??

HURRA, HURRA, HURRA.

Många Kramar


Lille Leo

Hej!

Har blivit moster till en söt liten Leo.
Leo föddes igår kl:21.03, vägde 5630gram och 53 cm.
Jasmine gick över tiden.

söta Leo♥♥♥


ifarten...

Hej!!!

Idag har man arbetat halva dagen, gör detta varanan tisdag, väldigt skönt.
Hämtade Morgan på förskolan och köpte lite fika med oss hem och sen hade vi kanelbullar kvar sedan sist vi bakade, vi ska ha myspys tyckte både Morgan och jag.
När vi kom hem sov Morgan och medans han sov röjde jag undan lite grann. Morgan vaknade så fikade vi.

När Mats kom hem så åkte vi och handlade och sedan stack jag och träna, Mats lagade kvällsmat.

När jag kom hem från träningen fick jag nog....Morgan är så långhårig, så jag tog saxen och började klippa.
Fin blev han, tyckte Morgan själv och Mats tyckte också att det var fint. Det är andra gången jag klipper honom, första gången jag klippte honom, då sparade jag alla hans lockiga tussar och jag har sparat dem i hans lilla bok.
Andra gången var vi hos frissan och det gick jättebra då, men jag fick nog trots allt och han själv med förästen, Morgan tyckte det var jobbigt med luggen över ögonen.
Sedan tog jag själv en dusch och nu skriver jag här.
Snart börjar Desperate Houswives, går inte och missa den..Det är Tisdagskvällen.

..Finisen..

nyklippt och fin.

Kram


????????

Här står man nu...
I fredags ringde de från Helsingborgshem (vi har gjort en intresseanmälan till nybyggda radhus i Ödåkra..OBS hyresrätt och inget garage). Vi gjorde vår anmälan i måndags och fick svar på fredagen, vad är oddsen på den tänkte vi?!!! de hade ett gavelhus till oss om vi var intresserade och att vi kunde tänka på detta över helgen.
Vi har räknat, vridit och skruvat på oss, hyran är på 10.595 i månaden och det är en 4 på 101 kvm, tänka sig ett helt nytt, en liten trädgård, lugnare område inte en massa bilar som kör som de hade stulet sina bilar.

Men nu har jag/vi inte den känslan kvar som jag/vi hade från de telefonsamtalet.
 
Efter att har grubblat och så, det har snurrat i ens huvud ska jag säga, så tror vi att vi bor kvar här i vår lägenhet, vi ska spara mer nu till  Vårt drömmhus

Så imorgon lämnar vi besked.


Kram


RSS 2.0