Pauline gör framsteg.....

Pauline gör framsteg hon går jättebra med sin gåvagn och hon försöker vända för att gå samma väg tillbaka. Hon kan stå i några sek högst har det varit 12 sek då höll hon en telefon i handen, sedan har det varit mellan 5- 10 sek. hon försökte ta sig från soffan till Moragns fotölj utan att hålla i sig men hon stöp med näsan i golvet (tror hon blev lite rädd där). Stackars liten vill så mycket men kan inte riktigt än :-S . Men snart så går hon bar lite mer balans så klarar hon det lilla mollan. Idag sa hon Morgan för första gången (orga). Hon är nyfiken på allt säger där och pekar. Älskar blommor ( när hon luktar på dem så öppnar hon munnen), tycker om fjärilar (har en tavla med en fjäril på) och hennes snutte som hon gosar in sig i, när hon ska lägga sig och får snutten och nappen, så vinkar hon godnatt. Kör med sin lilla leksaksbil eller Morgans bilar (öööhhhmm). Säger hhee (hej) när hon ser en. Morgan trivs jättebra i den ny förskolan. Han har fått nya kompisar. Just nu är han i en väldigt jobbig trotsålder, hoppas det går över snart, han är lika envis som mig och Mats. Så då kan ni tänka er hur det blir...många lång diskutioner.. Varför hit, vill inte det osv. Men som sakt det går snart över hoppas jag :-S .

Uppdatering.....

Det har gått ett tag nu.. och mycket har hänt.
Då var man långledig hela 5 dagar..weeii.. och nästa vecka jobbar två sedan ledig 4 dagar och två av dem dagarna är det student, först Malmö (min kusin) sedan Halmstad (systerdotter Alexandra och Mats kusinbarn Emil).

Idag var det Mojjes sista dag på möllevångensmontessori förskola, han bjöd barnen på glass. Han börjar på den nya förskolan (Ödåkra lek&lär) på tisdag och då börjar vi med inskolning. Han tycker det är spännande och börja på Ödåkra lek&lär.
I måndags var Pauline på 10 månaders kontroll. Bvc sköterskan var impad på henne för att hon har 8 tänder och att hon kan vinka ordentligt och att hon förstår så mycket och att hon pratar med sitt lilla språk. Hon har börjat med att säga addaa?? (vad är det??), appa (pappa), amma (mamma). Pauline vägde 9,2 kg och 72cm och huvudomf. 45,2 cm.
Hon tycker det är jätteroligt att gå med gåvagnen, men hon blir arg när det tar stop, då för man vända henne så hon kan fortsätta och gå och gå i trappan tycker hon också är kul (kryper upp inte själv dock).

I fredags var Marie och Morgan på familija och köpte nya sandaler och Morgan hade köpt en morsdag present från honom och syrran (smultron) och så har min styvpappa fyllt 60år och det firade vi i Halmstad i lördags på söndagen var vi i Kävlinge hos Andre och Lotta lämnade skottkärran. (så om ca 3 veckor flyttar Lotta till Kävlinge och vi ska hjälpa dem med flytten) Sedan firade vi morsdag hos svärmor och svärfar.
I måndags kväll var vi på väla svärmor, Lotta, jag och Pauline. då var det Pauline som skulle ha nya skor, de första skorna (vita) sedan fick hon en rödvit rutig klänning och trosa med ankstjärt till och Mojje fick shorts och ett linne.

 taget 15/4-11

 


RSS 2.0