det är storm.....1:a Advent..

Idag har Mojje haft sin höst/ vinter fest med sina kompisar, det var lyckat. Kul hade det med lek, mat, skattjakt i lekparken (uppehåll av hård vind och regn), disco. Efter det hade vi tänkt åka till stan och gå på skyltning, men iom att det blåste upp mer och mer och att de hade varnat att man skulle stanna inomhus så hoppade vi över det denna gång..lite lustigt har inte missat en skyltning på 11 år här i HBG. Vi var bara hemma och mös hela kvällen. <3 Och fint har vi i våra fönster...första julen här..<3 nu väntar vi bara på att det ska vara en vit jul..<3. God natt..

Fotografering

åhh i måndags var det fotografering på förskolan, tyckte det var lite sent..men, men hoppas att vi hinner få dem innan jul.

Svärmor häntade barnen i dag och vi var klara med mötet lite tidigare så jag flexade sista halvtimmen från jobbet, skönt att komma hem lite tidigare. Onsdagskvällen blir så kort :(. 

Håller tummarna på Lottot i dag.


<3 Pauline

Idag är det Paulines namnsdag..Elisabeth <3

♥♥

Idag tänder vi ett ljus till en liten ängel.



saknaden är stor..♥♥

helnöjd.

Efter vi åt middag så gjorde jag iorning Pauline, så att hon kunde vila middag i vagnen. Fixade och donade lite, medans Morgan lekte uppe på sitt rum, tog en kopp kaffe och Morgan städade upp i sitt rum utan att jag behövde säga till..lite chock..min stora kille kan ibland när han vill; ). Sedan traskade vi iväg till bussen, stannade upp vid ingång 6 på väla. Morgan ville prova den nya lilla lek hörnan utanför, Pauline sov fortfarande. Vaknade när bussen kom. Hon var helnöjd efter sitt första tandläkarbesök, men var lite skeptisk för vår goa tandläkare. Han fick vara lite på avstånd, men Pauline satt till och med på tansköterskans knä. Båda två ( Morgan och Pauline) fick var sin ny tandborste och Morgan en dinosurie sudd och Pauline ett hello kitty klistemärke.



Efteråt så hälsade vi på hos Morgans gamla förskola.

tandläkaren...

Idag ska Pauline till Bengt, hoppas hon inte biter honom i fingrarna ;)

Halloween ♥♥

Min BEN10 och Lilla Lejon



Mycket godis fick de (frukt, kex och godis)


härligt med lov <3

Vi har höstlov jag och barnen. Har varit ute ett tag och busat och gungat och fotograferat lite. På väg hem somnade lillis i vagnen hon var jättetrött (förkyld),så hon ligger ute i vagnen och sover. Sart ska vi äta lite middag och ikväll ska vi klä ut oss och gå här på gården.

   




RSS 2.0