hos bm....

Grattis till Ante vante och Blanka på era födelsedagar i dag.

I går var vi på obstretisk mott för ett ultra ljud iom att bebisen låg i sätes. Då hade bebisen vänt sig igen med huvudet nedåt. Har inte kunnat sova som det ska den natten iom att bebisen höll på hela natten det var lite obehagligt tyckte jag och jag kan säga att det kändes som om mågot bara körde runt det stramade till och tryckte till överallt.
Medans jag och Mats var på obstr mott, så passade svärmor Morgan.
Man var ju nervös in för detta ulj, om inte bebisen skulle ha vänt sig så skulle de göra ett vändnings försök och om inte det skulle gå så hade de blivit ett snitt.

Sedan när vi hämtade Morgan hos svärmor så skulle Morgan klippa sig. Han blev en helt annat barn.
 snyggingen
efter det var vi och köpte glass vid pålsjö skog.


 

Och idag hos barnmorskan mätte vi magen 38 cm, hjärtljudet låg på 135 mitt blodtryck låg på 120/80 och mitt Hb var 113. Hon klämde och kände på magen och så pratade vi om mitt väldigt rörliga barn. Vi kommer nog inte få det så lätt med detta barn jämnfört med Morgan.
Men så är det.
Det ena barn är inte det andra likt :) :)
Tur är väl det.

Kram


så har man......

så har man varit på ultraljud fostervattnet var bra, hjärtat såg bra ut, Myran väger ca 2800g, men lilla Myran satt med rumpan nedåt ( såg något som inte såg likadant ut när jag väntade Morgan :) ), så min läkare har skickat en remiss till lasarettet så nu väntas det att de ska försöka vända Myran så huvudet är nedåt och det måste ske denna vecka, de måste göras innan Myran fixerar sig. Om inte det skulle fungera så blir det ett snitt i stället. Det kändes lite konstigt, blev lite paff, men så lätt ska vi inte ha med den 3:e.. eller???? Sedan på onsdag ska jag till BM och imorgon ska Mojje klippa sig hos frissan, han ska vara fin nu tills på lördag vi ska på 60års kalas (för min manmma). Så det var allt för denna dag.... Kram

..

Det har varit en jätte trevlig midsommar med födelsedags/midsommarfest hos Martin och Rebecca. Rebecca fyllde 30 år, men det tråkiga var att Mats jobbade natt hela helgen, nu har han gått av och sover som en stock :). Börjar igen på fredag.

Idag ska jag på tillväxt ultraljud, det ska bli så spännande, se om man kan ta reda på vikten på lilla Myran.
Mats följer inte med denna gång pga att vi har någon barnvakt.

Nu ska jag ner till tvätten och tvätta.
Kram på er

härlig helg..

Idag fyller min lillebror Ivan år, har ringt och grattat honom. GRATTIS !! 

Vi har varit hund och husvakt i helgen. Svärföräldrarna har varit i Danmark på kalas.
Vi har grillat och haft det hur gott som helst, det är härligt med hus vill ha, vill ha ;) , Men vår tid kommer med, få se nu till vintern om det blir tomt eller ej, vi vet redan bestämt vilket hus vi vill ha.

Jag och Lotta var på bian i Lördags och såg sex in the cty 2  Samantha är min idol, skrattade så jag höll på och kissa på mig och så trodde jag att bebisen skulle ploppa ut.

Så nu sitter vi i vär lägenhet och ska snart gå och lägga oss, Morgan somnade på väg hem. Jag har bara denna vecka kvar att arbeta sedan har jag semester..härligt.

   clematism har blommat ut.
 försöker lära Morgan att cykla utan stöd hjul.
 



Och så firade vi vår bröllopsdag i torsdags och Mats hade varit och köpt dessa fina blommor till mig.
♥ Jag älskar dig ♥



God natt.


ultraljud.

Var på ultraljud i dag det var så underbart och se att allt är som det ska, han mätte huvud och kropp och så lyssnade vi på hjärtat och flödet i navelsträngen. Vi ska göra ultraljud nu framöver tills bebisen kommer och min läkare tyckte att jag inte ska gå över tiden, så om inte bebisen är kommen v 40 så sätter det igång mig. Jag berättade för honom att jag inte riktig kommer bra överäns med BM och att jag går hos Linda på Najaden. Han tyckte att det var jättebra att jag berättade det och det gick hur bra som helst att gå hos Linda och ändå har honom som dr. Så nästa gång jag ska träffa dr, är om 10 dagar för ytterligare kontroll(tillväxt kontroll). Och inte nog med det så träffade jag Linda i går och berättade hur jag kännde och så hon förstod diret, behövde liksom inte säga något utan att hon sa detta ordnar vi. När bebisen är kommen så ska vi ha extra kontroll på bebisen så som vi hade med Morgan. Det är en sådan lättnad. Kram

Lilla Olivia


Lilla Olivia...

Var hos barnmorskan 7/6, allt var bra mitt blodtryck 110/65, fundus mått 33 cm och Myrans hjärtljud låg på 145-150 . Det är nu 7 veckor kvar..är lite orolig nu. Vi kommer att göra ultraljud nu fram över och det känns tryggt, men jag ska nog byta bm pga att det inte känns så bra med den barnmorskan jag har. Hoppas att det blir bättte sedan, så man slipper tänka på det också. Det räcker med det som snurrar i mitt huvud. Ringde och bokade tid till min gammla barnmorska och jag ska träffa henne i morgon och skriva in mig på Najaden (där hon arbetar nu)och så ska jag fråga henne om jag fortfarande kan göra ulj hos min Dr??? eller om jag ska gå till lasarettet och göra det???? Lördagen den 5/6 fick Micke och Lizette en liten Olivia. Och tre dagar efter fick jag träffa henne, jag var den första som fick träffa Olivia och jag är väldigt stolt över det. I onsdags träffade Morgan och Mats Olivia för första gången (jag var också med) Olivia fick sina presenter. Så nu väntar vi på vårt lilla myra..ska jobba denna vecka och nästa sedan går jag på semester och då hoppas vi på att det kommer en bebis.. Kram Kram Hej då

sommar??

Är sommaren här för att stanna tror ni???? iallafall ska det vara fint väder fram till på söndag och det är så underbart. Då hoppas man på att man kan få lite färg på sig ;)

Fick en skratt attack, Mats och Morgan tittar på en naturprogram och jag sa till Mats; om det var Arne Weise som pratade, då sa Morgan; vem bajsade sa du mamma.
Jag dog av skratt.

Ska träffa Sanna och hennes lilla familj på söndag om inget annat sker.
Det var hur länge sedan som helst vi träffades. Jag längtar tills jag träffa hennes små sessor, Lowa och Wiwa och Ante ska jag inte glömma ;).

Ha det gött

Kram

RSS 2.0