Mys fredag..

Idag har man städat och pyntat inför påsken (har fått hjälp av mina goa killar) det är så härligt med påsk, närmare till vår och sommaren.
Nu medans jag sitter här vid datorn så sparkar Myran förfullt, få ändra sittställning, de riktiga sparkarna som jag kände ordentligt var förra fredagen. Jag hade mina händer på magen och fick en jätte spark rakt upp på handflatan härligt så nu kan man säga att Myran är vaken =) medans den andra ligger och sover förfullt.

Morgan har varit dålig sedan i Lördags natt, började med hög feber och krupp liknande hosta. Han har inte varit på dagis denna vecka, men han är på bättrings väg.
Det är så tråkigt när ens barn är sjuka.


Nä vidare till soffan och titta på let´s dance.

 tok Loppan.

och påskriset som Morgan hjälpte mig med

nya bilen.

Idag så hämtade Mats vår nya bil, en mörkgrön ford fokus combi -02 den är jätte fin. Så har vi sålt Ellen, vi vågade inte riktigt lita på den bilen mer, så det blev att vi köpte en ny. Vi har haft Ellen i 5 år och de sista året som den har börjat krångla ordentligt tex förstödes gasspälhuset 2 ggr under en vecka (då hade vi ändå lagat den ca 1år före) växellådan, lät som om man hade en diselmotor mm.
Nu känns det ok, men Morgan ville ha den gammla bilen och efter en stund så tyckte han att den var fin och att den var bra och åka i.
Det är inte lätt för en liten med nya saker.

Man får komma på ett namn till den nya bilen.
Förslag????




Kram

Barnmorskan.

Har varit en sådan härlig dag solen har varit framme hela dagen, våren är här??

Igår var jag på kontroll hos barnmorskan.
Först pratade vi om ultraljuden vi /jag gjorde på lasarettet och sedan tog hon blodtrycket (120/75) och vi lyssnade på Myrans  ♥  (140).
Det var underbart och höra ♥ ljuden och sedan gjorde vi ett ultraljud, fick se lilla Myran.
Myran vinkade, såg hela högerhanden alla 5 fingrar..så underbart.
Barnmorskan kände på magen och allt kändes bra.
Nästa kontroll hos BM är den 12/4, sedan blir det tätare kontroller.

God natt

RSS 2.0