snart intar vi det nya året.

Vad tiden den går fort.
Tänka sig jag blir 30 nästa år. Det var inte länge sedan jag fyllde 25 =),
men det nya året händer det mycket mer än så, min lilla syster får bebis den 5 maj, Lizette (Morgans gudförälder) är beräknad 18 juni och vi den 19 juli.
Ja det är sant Morgan ska bli storebror och han är så stolt över det.♥

..

Nu är julen snart över.. puust, men rolig har den varit med alla klappar och tomten har varit hos oss och hälsat på.
Själv fick jag i julklapp mina talrikar (jag samlar på), klocka med 3 olika band (svart vit lila/rosa) strumpor i alla dess former och färg, choklad, svart teflonduk med ljuslycktor till, väska, nattlinne.
Morgan fick massor av julklappar, hans hög var jättestor bla fick han kläder och leksaker så som lego, stor sopebil, mac med tre bilar (filmen cars), dinosaurier, stor traktor, limobil, böcker  + fler leksaker.
Mats fick 2 slipsar, skjorta, fin tröja, kontroll till PS3, strumpor, choklad, 2 blue-ray filmer.

Igår var vi hos min mamma och pappa i Halmstad.
Vi åt gott och pratade en massa, skoj hade vi.
 
Nu ska jag gosa och mysa med min lilla kille.

HEJ DÅ..

julafton.

Tidigt, tidigt i mose kl var kvart i 4 vaknade Morgan och sa att det var många paket under hans gran väldigt yrvaken, men vi sa att vi skulle sova lite till iallafall så Morgan kröp upp i vår säng och somnade om.
Själv låg jag i sängen och vred och hade mig till sist gick jag upp och satte igång tv och tittade på frecsh prince det var ett tag sedan man såg det efter det var det Ellen en talk show, hon är väldigt rolig ialla fall.
Jag slumrade till och vaknade till djungelboken 2, Morgan kom och frågade om han fick öppna sina paket.
Överlycklig över sina paket.
Själv öppnade jag två, ett som jag fick utan Mats faster och hennes man en perfume dnky (to go) och så ett paket som jag fick av Mats farmor pengar och doftljus med små glas koppar.

I eftermiddag åker vi hem till svärföräldrarna och öppna fler paket och äta julmat så det står härliga till.

God Jul på er alla.



Fredag.

Äntligen semester..det är så underbart nu ska vi bara ligga länge och mysa på mornarna och inte tänka på att man måste iväg kl 06.20..Härligt

Efter arbetet så åkte vi och köpte oss en julgran och en liten julgran(en plastgran) till Morgan, han har pratat om denna gran sedan i september och att han ville ha en egen liten gran i sitt rum.

Så vi kom hem med en stor och en liten gran. 
Vi började först att pynta Morgans gran och sedan åt vi taccos, en av Morgans favorit maträtt.
När vi skulle pynta den stora granen så gick jag ner till källaren för och hämta jullådan med julsaker till granen, när jag väl hade kommit upp och öppnade lådan och skulle se om ljusslingan fungerade så fattades en lampa lätt tänkte jag och hämtade en lampa, men den fungerade inte, provade med olika lampor fungerade inte, ljusslingan är trasigt. Jag blev.. ja jag blev måttligt irriterad, då säger Morgan att: Mamma vi kan köpa nya i morgon.
Imorgon blir det att inhandla en ny ljusslinga och pynta granen och sedan göra oss iordning för kalas hos faster Lotta som har fyllt år och efter det ska vi hem till Micke och Lizette, Micke fyller gubbe hela 30år.

Fullspäckad lördag med sovmorgon.

God natt.


Helgen..

Fredags var vi på lussetåg på Morgans dagis. Morgan var pepparkaksgubbe han sjöng inte så mycket för att han var ganska trött, både jag och Morgan har varit jätteförkylda och har haft feber.
Men när han fick syn på mig bland föräldrarmassan sa han till sin pedagog att där är min mamma och vinkade hej vilt till mig ♥ min kära lille kille. Men innan lussefirandet så var vi en stund hos farmor, vi hade köpt med oss fika.

Sedan var det Idol för hela slanten....Idol finalen fick man inte missa Morgan somnade ville så gärna se idolerna på tv men som sagt så somnade han efter tio min på soffan.

Jag tyckte att rätt person vann (Erik) han var en idol från början till slut. Stort grattis till Erik.

Lördagen var Micke och Lizette här vi lagade mat och tittade på film och hade lördagsmys.

Idag har jag och Morgan bakat lussekatter och lusseigelkottar (enligt Morgan),jag hade hittat ett nytt recept och var tvungen till och prova och de blev jättegoda, man är lite si och så när det gäller nya bakrecept och man gör oftast på sitt gammla vanliga recept.
Som sagt de blev jättegoda mamma berömde dem, japp fick besök av mamma och pappa idag :)
Morgan bara älskar sin morfar, de busade och busade och kramades..Härligt.

Imorgon ska jag till doktorn är lite nervös..
och se så allt är ok..hihihi



Kram Kram


Härligt..

Idag arbetade jag halva dagen, skönt I Love my varannan tisdag.
Och hur spenderade man den....
Jo, först hos tandläkaren sedan en titt på myran och sist handlade med Mats och Morgan (Mats är arbetslös nu :(,men vi löser det. ) Har varit och tränat cycling och det var ett tag sedan man gjorde det och det gick bra.

nä nu ska jag fortsätta och titta på DH


Kram


RSS 2.0