Lördag..

För det första fick Mats arbeta extra i går natt. Morgan kom in smygandes kl 04.30 på morgonen och ville sova brevid mig och då sover man inte som det ska, man har hans fötter och armar lite varstans, som sakt han ligger inte still när han sover.
Mats kom hem, vaknade till och somnade om igen.
Jag och Morgan steg upp lite innan 8, lite sovmorrgon fick man ialla fall. Mats sov vidare förståss och Mats hade köpt goda frukostbullar, så jag och Morgan åt lite frukost, sedan klädde vi på oss och gick ut.
Morgan tog sin spark och jag promenerade till lekparken. Morgan gungade och åkte kana.
Morgan såg två kaniner. Morgan;Vi tassar mamma. Sedan skuttade kaninerna iväg in i buskarna.

När vi kom hem hade Mats vaknat och han skulle iväg på hi-fi mässan i Malmö med Daniel.
Jag och Morgan var hemma och bara mös vi lagade middag och städade...och mös lite till.
När Mats kom hem åkte vi till Lotta. Mats hjälpte Lotta med att koppla om hennes internät och så skulle vi lasta av Morgans spjälsäng på hennes vind. Medans vi gjorde det tittade Morgan på (svt play) Timmy the lamb.
Morgan somnade på vägen hem.

på lekparkengör en glass i strut.ett litet monster

tittar på Timmy

Liten trötter.

Kram



badhuset.

Nu har man också börjat och blogga.

Så....Idag har jag och Lillemannen "min Loppa" Morgan varit på badhuset för första gången och badat och haft en härlig och skön förmiddag. Morgan var lite feg i början men efter si sådär någon minut, när jag hade hoppat i vattnet vågade han sätta sig vid basäng kanten och plaska med fötterna och han sa; mamma detta var roligt och plums så var han i vattnet, på med flytringen och så försökte han ta sig fram i basängen. Väldigt roligt att se hans min. Om han inte hade haft öron så hade smilet gått runt om. Vilken lycka.
Efter ett litet tag så flöt han bara runt och mös och njöt,  sedan simmade han (hundsim).hihi
Morgan; mamma jag kan simma :)

Kram


RSS 2.0