Regnet öser ner...:(

Paulines rum
före.                           pågående.                 resultatet.
  
 sussar sött ♥
Hittat tyg på Ikea som jag ska sy upp till en gardin och lite små krimskrams till sedan är det helt klart.

Igår var vi hos familjen Holm och hade det jättetrevligt.

  
 

Nu har jag 1v kvar på min semester så jag hoppas på mycket sol och så är det Helsingborgsfestival, de andra två veckor har regnat bort (lite sol har det varit men då har vi renoverat Paulines rum). Har inte varit på stranden i sommar vill ha sol vill åka ner till stranden. 


Paulines rum ♥♥

Nu har HIF färgerna nästan försvunnit ur Paulines rum slipat, torkat, målat x2 färgen täcker inte så bra så vi ska köpa färg med mer täckförmåga och det ska köpas i morgon...bilder kommer sedan. WWEEEIII.

inte nog med det så tog Pauline sina första steg (två steg) i går YEAHjj. Hon gick och höll mig med ena handen och hon skulle till Mats, så släpte hon min hand. Hon förstod inte själv vad hon gjorde, så vi har försökt och peppa henne i dag men icke, så rolig är hon, sitter på huk och reser sig och så ser man att hon är på väg att ta ett steg men så går hon ned och kryper i stället. Hon gick som Mowgli går med händer och fötter. Rolig är hon iallafall.

Morgan har sem (enligt honom) hos farmor och farfar. De tog med honom i söndags och han ska vara där tills på onsdag. De har varit på plantagen och köpt bommor som farmor ska i oasen och han köpte sig en kaktus. det roliga är att varje gång vi är i en blomsteräffär ska han ha en kaktus eller så ska han titta på dem. (det är bra med kaktusar när det är varmt och de kan bli jätte höga)
Saknar honom, det är inte lika mycket tjat, men man saknar det faktiskt och våra mysstunder på kvällarna, in traskandes på natten.

Nä nu ska jag gå och lägga mig...en dag i morgon med.


lillis...<3

Idag är det lillis 11månaders dag om 1 månad blir hon 1 år och snart börjar hon på förskolan, lite pirrit är det. Pedagogen sa att Mojje pratar jättemycket om sin lillasyster, han är väldigt glad för henne och han är stålt över henne. Den 15 aug är det inskolning för lillis och den 18 aug ska jag vara ledig (inskolning Pauline) Mats ska på intervju i kristianstad, håll tummarna för oss :-S . Mina ögon går i kors......ska gå och lägga mig nu..god natt.

RSS 2.0