stolt mamma.

Idag var Pauline och jag på bvc (2 månaders kontroll) både vägning och mätning hela 59 cm och 5162g huvud omf 38.2 cm , så träffade vi doktorn, hon var helt fascinerad av Pauline. Pauline flörtade och skrattade/log inför doktorn. Dr trodde att Pauline kom med kejsarsnitt iom att Pauline hade så fint och runt huvud, så sa hon att Pauline är otroligt stark i rygg och nacke. Då blir man stolt.
Sedan efter det hämtade vi Morgan på förskolan och på vägen hem hämtade vi mitt paket på posten som var från libero, en älg som prasslar med många färger och en baby mobil som Pauline ska ha vid skötbordet.

Kram

Fotografering och busfabriken.

Idag har Morgan och Pauline blivit fotograferade till tidningen, man skulle anmäla sig mellan 10-13. Vi var där 12.40 vi tog bussen dit. Sedan hade vi inte tid förän 15.50, så vi gick till busfabriken och där hade Morgan jättekul. Mats hämtade oss på busfabriken och körde oss till fotografen. Jag tyckte att de såg bra ut, Morgan och Pauline skrattade, vi får se sedan när fottokartan kommer.
Tur att Morgan hade sin spark, för att han hade inte orkat gå så långt.


Kram

visningen..

Visningen av radhuset var bra, kändes ok. Det var jättemysigt det ända vi kände för att göra om var de ena barnrummet (Paulines) och i köket och det var ett stort trädäck på baksidan men som mäklaren sa kan man sätta stora krukor och så tänkte jag att man kan göra /köpa lådor och lägga jord så man kan plantera lite. Morgon sol på framsidan och eftermiddag sol på baksidan så som jag vill ha det. 
Så i morgon ska jag kontakta banken om ett möte så vi kan ta ett lån.
De har inte hört av sig från det radhuset på Saturnusg, så vi får se, hade velat se den med.

Kram

Radhus????

Vi har pratat och pratat och diskuterat om tomten och bygget av de nya huset och iom att Mats inte tror att han får fast jobb på de företaget så har vi bästemt oss för ett radhus.

Igår var vi i Ödåkra och gick runt och tittade på radhusen (bostadsrätt) Morgan cyklade och Pauline låg och sov i vagnen. Vi gick förbi de 3 radhusen som var med på hemnet, vi fastnade för 2 av dem, bara av att gå utanför husen. 
När vi väl skulle till Eva och Ken (Mats faster och man, de bor i Ödåkra) så träffade vi på Agge, Anders och lilla Natalie. Vi földe med dem iom att de hade en present till Pauline. En jättesöt barbapappa filt. Tack änu en gång till för den fina filten.
Sedan gick vi till Eva och Ken på en fika.

När vi kom hem så mailade vi till dem den ena var till Tellusg och den andra till Saturnusg ,så idag ringde de om Tellusg och vi ska på visning kl 16, det är så spännande.

Så från och med idag är Morgan på förskolan 9-14 tre dagar i veckan mån, ons, tor. Förut gick han från 9-12 mån-fre. Han behöver det för det sociala biten, leka med sina kompisar på förskolan. 
Så någon dag kan man gå på förmiddagen med Lizette och Olivia på en långpromenad, förästen så har vi (jag och Mats ) blivit tillfrågade om vi ville bli faddrar (gudföräldrar) till Olivia och hon ska döpas den 13 nov.

Pauline har börjat och med och "äta" 5-10 minuter istället för 30 minuter och hon verkar vara nöjd med det men inte brösten. Det tar någon dag för dem att vänja sig. Hon sover gott om nätterna, sover hela natten men vaknar ca kl 4 på morgonen och vill "äta" lite. Det har hon gjort sedan 2 veckor tillbaka och det känns könt att man få vila på natten. Ska på läkarkontroll och väg + mätning på torsdag, så får vi se vad hon väger och hur lång hon har blivit.

Kram

lördagsmys...

Lördagsmys med lilla familjen det är härligt det. Idag åkte Mats och Morgan hem till svärisarna för att hämta Morgans cykel. Jag och Pauline var på familia och shoppade. Hade ett presentkort på Zäta kids till Pauline. Köpte en jättesöt tunika och ett par jeansleggings.



tog större storlek (74) så kan hon ha det till våren :)

kram

fredag

Idag är det mys fredag och det är härligt. Ska snart hem till Micke, Lizette och Olivia. Lizette fyllde år i söndags så vi ska hem till dem och gratta henne.

Helg....

Äntligen helg.

Är inte hus och hund vakt längre, svärisarna kom hem i tordsdags kväll, vi bjöd dem på middag och det var uppskattat. :)
Och så var vi på bvc i torsdags förmiddag, 4år kontroll för Morgan och kontroll för Pauline. Morgan var jätteduktig och Pauline växer och frodas som de ska.

Mats har börjat med att arbeta dagtid Mån-Fre och det är härligt och det känns skönt, fast det är fram till dec sedan får vi se hur det blir. Om det blir mer efter det så blir det nog 2 skift men ledig på helgerna ändå.
Och så hoppas vi på att han får fast jobb, så vi kan få vårt dröm hus. Annars så har vi tänkt på ett radhus i Ödåkra i stället. Vi får hålla alla tummar och tår...

Idag har Mats och Morgan varit på Brandstationen på öppet hus. Morgan fick titta på brandbilar och så fick han se när de släckte en liten brand, medans de var där så var jag och Pauline på Väla och shoppade.
Köpte två tröjor till Morgan. Till Pauline en tjockare kofta/jacka, tossar (när vi kom hem såg jag att de var fel storlek så jag få byta dem till en större storlek) och vantar. Till mig två par byxor.



Morgan och Mats mötte upp mig och Pauline på Väla, så jag Morgan och Pauline tog bussen
hem. Mats hämtade resten utav grejorna som var hemma hos svärisarna.

Nu ska jag ha en fortsatt trevlig helg
Kram


måndag...

Idag skulle Morgan gå på en svamp utställning med sitt dagis (iom att vi passar svärföräldrarnas hus och hund, så har Morgan inte varit på dagis). Morgan ville verkligen gå på detta så vi bestämde med dagiset att han skulle med.
Jag var tvungen och mata Pauline och vi kom försent till dagiset, så vi bestämde oss för att vi skulle gå till fredriksdal för det var där de hade sin utställning (jag tänkte; att då kanske vi hinner i fatt dem) men det gjorde vi inte. När vi väl kom fram var det låst överallt och jag såg i Morgans blick hur förtvivlad han började bli. Han ville så gärna titta på denna svamp utställning. Han grät och sa att de inte vill ha mig här, så jag förklarade för honom som det var ; att vi var försenade så de hade gått in. Han grät jättemycket och jag fick sådana skuldkänslor. Men vad skulle jag göra jag kunde inte låta Pauline vara hungrig. Men i efterhand så kunde jag ringa till dagiset och säga att vi var försenade, men  med "stressen" så tänkte jag inte på det.
Jag sa till Morgan att han fick följa med mig till mitt jobb och hälsa på, så efter en kort stund gick han med på det.
Vi lämnade Ludde hemma så promenerade vi till mitt jobb. Efter vi hade gått runt och pratat med alla så fick Morgan följa med en arbetskollega och hjälpa henne med sina patienter, det tyckte Morgan var jätterolig. Sedan tog vi bussen hem för att Morgan hade aldrig orkat gå hem igen, men han tyckte det var roligt att åka buss, så vi fick en liten så kallad utflyckt. 

Kram

mys Lördag..

Idag är det sessans 1 månads dag, tänka sig 1 månad har gott och stor är hon.

Nu är vi hus och hundvakt och det ska vi vara i 2 veckor det är härligt, så idag har vi grillat och nu är det godis och Dansfeber.

Nu börjar det.......
Kram


RSS 2.0