Radhus????

Vi har pratat och pratat och diskuterat om tomten och bygget av de nya huset och iom att Mats inte tror att han får fast jobb på de företaget så har vi bästemt oss för ett radhus.

Igår var vi i Ödåkra och gick runt och tittade på radhusen (bostadsrätt) Morgan cyklade och Pauline låg och sov i vagnen. Vi gick förbi de 3 radhusen som var med på hemnet, vi fastnade för 2 av dem, bara av att gå utanför husen. 
När vi väl skulle till Eva och Ken (Mats faster och man, de bor i Ödåkra) så träffade vi på Agge, Anders och lilla Natalie. Vi földe med dem iom att de hade en present till Pauline. En jättesöt barbapappa filt. Tack änu en gång till för den fina filten.
Sedan gick vi till Eva och Ken på en fika.

När vi kom hem så mailade vi till dem den ena var till Tellusg och den andra till Saturnusg ,så idag ringde de om Tellusg och vi ska på visning kl 16, det är så spännande.

Så från och med idag är Morgan på förskolan 9-14 tre dagar i veckan mån, ons, tor. Förut gick han från 9-12 mån-fre. Han behöver det för det sociala biten, leka med sina kompisar på förskolan. 
Så någon dag kan man gå på förmiddagen med Lizette och Olivia på en långpromenad, förästen så har vi (jag och Mats ) blivit tillfrågade om vi ville bli faddrar (gudföräldrar) till Olivia och hon ska döpas den 13 nov.

Pauline har börjat och med och "äta" 5-10 minuter istället för 30 minuter och hon verkar vara nöjd med det men inte brösten. Det tar någon dag för dem att vänja sig. Hon sover gott om nätterna, sover hela natten men vaknar ca kl 4 på morgonen och vill "äta" lite. Det har hon gjort sedan 2 veckor tillbaka och det känns könt att man få vila på natten. Ska på läkarkontroll och väg + mätning på torsdag, så får vi se vad hon väger och hur lång hon har blivit.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0