läängesedan..jag skrev i min blogg..Uppdatering..

Har hänt mycket, varit förkylda hela högen och så har jag blivit behandlad med pecillin i tio dagar för min halsfluss, sista tabletterna var i dag weeiii, men jag har gått och blivit förkyld igen. Jag som så sällan blir sjuk och nu får man allt på en gång.

Stora framsteg för Pauline..Hon sitter själv utan stöd, pratar i ett på sitt lilla språk, hon sa ma i går för första gången :) och i dag så räckte hon upp händerna (satt på golvet) för hon ville komma upp till mig. När hon ligger på mage eller rygg så ålar hon sig jag tror att hon försöker ta sig fram. men hon åker mest runt och hasar sig bakåt :). Hon kommer fram ialla fall. Sover lite oroligt om nätterna..fler tänder på G????
Var på bvc på 6 månaders kontroll i dag och hon vägde 7780g och är 68cm huvudomf. 42.5cm.
Dr tyckte att hon såg ut att må bra (hon är rund och go) men det rasar av sedan när hon börjar röra på sig mer.

Vi har varit på besök på Ödåkras montessori och det såg lovande ut fick se båda avdelningarna (stora och lilla), men vi ska besöka fler förskolor, Snöbollsgatans förskola (montessori inspererat) och Ödåkra lek och lär (montessorri inspererat), ska bli spännande. Man vill att Morgan ska trivas och så tänkte vi att vi fortsätter med montessori, då blir inte allt nytt för honom.

Så har vi packat hela köket i kartonger :), så nu har vi fullt med kartoner i köket, har bara de nödvändigaste kvar (lite tallrikar, bestick, glas, muggar). Städat skåpen, så man bara kan torka av sedan. Vardagsrummet har vi också packat ner lite grann (filmer, album, fotografier), så om 4 veckor och två dagar är det flytt. 

Vårt bredband kommer att kommer att stängas av i natt, så forsättningsvis kommer jag att skriva i bloggen via mobilen.


RSS 2.0