Myran ♥♥♥

3D Bilder.♥


Det är helt overkligt, men så underbart.♥♥♥♥

Kram

ultraljud nr 2.

Morgan har vara på dagis i dag, för att vi skulle på ultraljud (Morgan har sportlov).
Har varit nervös för detta nu sedan förra veckan och i morse pratade jag med en kollega till mig. Jag var så nervös för vad denna Dr skulle säga och se.
När jag kom dit så tog det inte många minuter innan Mats kom. Vi pratade lite grann och han var också nervös.
Vi blev väl mötta av doktorn som tog emot oss. Kändes bra helt enkelt.
Han var bättre än den förra Dr både med att förklara och visa.
Allt såg bra ut hjärtat hade de fyra kammarna och hjärtklaffarna. Vilken lättnad..pusst, kännes som en tung sten som släppte från bröstet.
Så fick vi se det i 3D. Det var otroligt att man kunde se allt så klart, som sakt helt otroligt.
Får scanna in bilden till datorn och sedan ska jag lägga in den i min blogg.

Många kramar
och god natt.


nytt ultraljud.

Imorgon ska vi få ett nytt ulj på grund av att förra ulj kunde den Dr inte se organen tydligt hon höll på i nästan 40 min och hela ultraljuds undersökningen brukar ta ca 30 min.
Hon (Dr) mätte huvudet 5 ggr och kroppen fler än 2 iallafall och låret några ggr. Hon fick inte det rätt på det med andra ord, omständig var hon. Lite lätt iritrera var både jag och Mats. Sedan på detta säger hon att hon ser bara två hjärt klaffar..
Mitt hjärta stannade, det snurrade i mitt huvud i 380.

Då undrar man om de kunde se Tildes alla organ redan vid v16+0 och inte Myrans i v18+2??!
Vad är problemet??

Man har varit orolig hela denna vecka och jag hoppas på att den Dr vi ska ha i morgon är bättre en den förra.

Vi håller våra tummar och tår.





alla ♥ dag

Först vill jag gratta Agge och Anders till deras bomullsdag (första bröllopsdag).
Mycket kärlek till er.

Idag har vi inte gjort speciellt mycket vi har bara myst och tagit det lungt.
Fick blommor av mina killar och de var jättefina.

På tisdag ska vi på "det stora" ultraljudet och träffa lilla myran ♥. Många tycker att jag är jättestor, de frågar om jag väntar tvillingar, men det gör jag inte. Vissa syns det mer på och vissa syns det knappt, men man blir oftast större med den 3:e garviditeten och jag är en av dem. Jag var ju stor när jag väntade de andra två. Mellan den första och andra var det 1 cm skildad i fundusmåttet. Så nog sagt om det. ;)

Efter jag har slutat jobba på tisdag ska vi till Svarlöv och titta på ett hus som vi funderar på att bygga. Det ska bli spännande tycker vi.

Ha det bra så länge.

Kram


Mys Lördag.

Blev inte att jag skrev vidare igår, men Morgan somnade väldigt tidigt i går ca 17.30 och han sov hela natten. Morgan vaknade kl 7 och smög in försiktigt till vårt rum och kröp under mitt täcke och bara mös med mig och klappade på magen och pussade den (det är synd att man inte har kameran på plats när Morgan pussar och klappar på magen), åhh när kommer du ut lillasyster. Han tror sten hårt att han ska få en lillasyster men Morgan har inte riktigt bestämt vad bebisen ska heta, så vi kallar bebisen för myran.

Så nu strax kommer svärföräldrarna och vi har bjudit dem på middag och sen i kväll blir det melodifestival och OS.
Såg invigningen i förmiddags/middags och Foppa såg så ståltlig ut i sin fana och gud vad han är snygg.  Jag tror att det är mina graviditets hormoner som styr :) jag är helt galen i karar, tycker att varända kar är läcker.

Nä nu plingas det på dörren.

Kram

fredag.

Idag har jag inte varit på jobbet är dunderförkyld, näsan rinner som om jag skulle starta igång vattnet i kranen och så har jag fått huvudvärk på detta med :(.
Medans jag har försökt och att få sova hela morgonen så har Mats, Morgan och Micke åkt till busfabriken. Morgan älskar de stället att bara busa och hoppa runt, gå i tunlar som han säger ♥♥♥. 


Få gå till baka till det jag gjorde förut vila.
Skriver mer senare.

Hej så länge.

RSS 2.0