härlig dag med mina ♥an..

Arbetade halv dag i dag så jag tog bussen hem vi åt middag sedan var jag, Mojje, Pol på Väla och handlade lite och var på BR och hämtade ut deras presenter (BR klubben, Morgan valde ett hopprep och så valde jag en liten mjukis ko till Pauline). Så köpte Morgan lego starwars och så fick Pauline två böcker Bamse pekbok och lilla Anna.
Hittade jättefina byxor och tröjor till Morgan och Pauline på Lindex, blev riktigt nöjd, men jag får byta ett plagg grön jacka (Pauline) till en större storlek, så jag får ta den rosa med katten Jansson på. Då blir det in på Väla i morgon..hihi.

Morgan är nog lite kär i "A" (flickan som gav honom en puss).
Morgan; det känns lite konstigt i kroppen. Åååååååhh det är så härligt att han kan berätta det för mig.
Hoppas att det håller i sig i framtiden med??!!

Imorgan ska Pauline vara på förskolan till 12 så Morgan och Pauline ska äta tillsammans och på Tors och Fre ska hon sova middag på förskolan. Undra om de kan hålla henne vaken under middagen för det har inte gått så bra hemma, så hon har vilat först och sedan ätit middag.

♥♥


FREDAG...WWEEII

I går gick det jättebra för Pauline ändå att jag var där. De hade fruktstund och jag satt bakom och observerade, hon satt fint på sin stol (mini stol) och åt sin banan och ville bjuda flickan brevid, men flickan var inte så intreserad av Paulines banan (hade en egen frukt). När hon var klar tultade hon runt och helt plöstligt fick hon syn på mig, kom till mig och mös lite sedan fick hon syn på leksakerna. Efter det så gick de ut på gården och jag skulle gå en runda (45 min skulle jag vara tillbaka och hämta henne), strosade runt i Ödåkra, tur att det var fint väder... Mats och Morgan lämnade Pauline på förskolan. Hon ska vara på förskolan helt själv i dag (Morgan ledig fredagar), så Morgan och Mats åkte hem till farmor och åt goe frukost.

Mats intervju gick bra så nu håller vi tummarna att det ska gå vägen...

ne nu ska jag ha fredasmys med mina killar Pauline somnade för två timmar sedan och i morgon ska det göras paj till kräftskivan i morgon.

<3

Morgan fick en puss av en tjej.....

Morgan berättade för mig att han fick en puss på axeln av "A" en tjej på förskolan.
Jag; pirrades det i magen då??
Morgan; jag stod still som en stock.. ♥♥ Hon tycker om mig, när jag blir stor ska jag leta efter henne och gifta mig för jag vill inte gifta mig nu när jag är liten. HIHI
Jag; om du inte hittar henne??
Morgan; får leta vidare...Bra svar tyckte jag.

Idag var Pauline själv på förskolan utan pappa och det gick jättebra och i morgon ska jag länma lill Myra.
Håller tummarna för Mats i morgon på intervjun..är lite nervös.



Mina ♥ an..

Det har gått jättebra med Paulines inskolning och Morgan tycker det är roligt att ha sin lillasyster på "jobbet".
Hon går runt och lullar. Det är en till som skolas in samtidigt som Myran, en tjej och hon är 1 1/2 år.
Vi får ändra lite med våra rutiner.. Pauline brukar sommna vid 1030 på förmiddagen så vi hade tänkt att försöka hålla henne uppe så hon kan vila efter lunch i stället. 

Morgan tycker det är kul på förskolan, han har träffat en kompis "I" vet inte riktigt om de är lika gammla.(skriver så här på bloggen)och de ska troligen flytta till vår gård och så är det en till på hans förskola, en pojke William,(svägerskans kompis son) som ska flytta till vår gård han är lika gammal som Morgan.
På dagarna efter förkolan leker han med lille "O" (han är ett år yngre än Morgan) och på helgerna hinner han ens inte vakna förän han vill ut och leka, så han trivs bra här och vi med för den delen :).

Tänkte hoppa in i duschen nu för snart börjar Allsång på skansen ..


inskolning i morgon.

Pauline går konstant för 3 veckor sedan slutade vi räkna stegen. Glad och bestämd liten dam, pratar inte så mycket men förstod allt vi säger (pratar sitt lilla språk) säger mamma till det mesta, men om vi säger vad säger; klockan:ti ti, katten: maa, lejon: gaa älskar djur bara hon ser en bild eller ett djur på tven blir hon helt tossig. Hon älskar musik, Favvon är pittbull med JLow och Erik Saade, Jedward och Sagor gillar hon, nu sitter hon still i knät när man läser en för henne. Imorgon är det en stor dag...första dagen på inskolning :-S , Mats tar de första och jag tar torsdagen (Mats ska på en intervju). Jag tror att det kommer att gå bra iom att Morgan går där och hon har träffat dem x antal ggr. Stora tjejen är hon nu:-S . I torsdgs var Mats på bvc både för Morgan (hörseltest) och Pauline 1års kontroll och vacc hon är exakt på kurvan i både längd och vikt 75 cm och 9895 g. Hon följer kurvan stadigt. Hon var ledsen när vacc gavs bara hon såg sköterskan blev hon ledsen igen. Lite feber fick hon efteråt men nu är det full fart på henne (sover nu). Nu ska sätta mig i soffan och mysa med mannen min. <3

Morgan 5år ♥

Sswwiiischhh.. tiden har rusat i väg, min stora kille har blivit 5 år. Älskar dig loppan min ♥♥♥

Pauline 1 år i dag...♥

Tänka sig 1år...tiden bara rusar iväg...älskar dig lilla snuttan ♥♥♥.

RSS 2.0