flyttnojja....Pauline och Morgan..

Vi börjar med i söndags, tog jag bort julen. 
Pauline vänder sig konstant, så nu är det ingen favorit och ligga på rygg och så har hon börjat med att jollra på riktigt nu, så som dada och lalala låter jätterolig och hon pratar med personerna i tven så pratar hon med dem, lalala, dadada och med en själv så klart. När hon ligger på golvet så hasar hon sig bakåt och kör en 360 för att försöka ta sig fram eller nå sina leksaker, så i dag när hon låg på golvet (rygg) så tog hon i med fötterna så hasade hon sig fram, men om hon kunde göra det när hon ligger på mage, men det kommer det med :). Hon är väldigt mammig och det är väll både på gott och ont..Och den äldre har kommit in i den perioden igen med att han vill kramas och gosas mycket och det tycker jag är så härligt, men han har börjat och tycka att det är svårt att somna själv i sin säng hoppas att det bara är en fas det med, han är så go mot sin lillasyster men sällan blir det några tjuv nyp. 
Idag sa han till mig att; mamma nu har jag blivit mycket större, har jag inte det mamma?? med ett jätte leende. Min underbara kille.

Så igår var det visining igen, 12 stycken har varit här och tittat och ingen ville ha denna, så vi hoppades på att någon skulle nappa. Det gjorde det..2 av 3 var intresserade men 1 sa ja direkt, så vi får höra på torsdag vilken det blir eller om det blir hon som sa ja på plats, då behöver vi inte ta bort diskmaskinen, för den ville hon ha och tapetsera ena väggen i köket iom att hon ville måla den istället. På torsdag får vi reda på vem det är som tar över denna lägenhet.

Mats köpte några flyttlådor i går, så idag har jag packat ner mina tallrikar, finbestick och finglas i lådor, man har fått lite flyttnojja nu, har inte så mycket papper, så jag ska be min svärmor att hon sparar alla tidningspapper till oss, så jag kan packa ner mer, hade tänkt fortsätta med skåpet vid kylen.

Nä nu ska jag slappa framför tven och titta och drägla för bygglovs Matte är på tven.


Härlig dag..

Idag har det varit helt underbar januari väder med sol och promenad till pålsjö och matat ankorna, men man fick ha på sig termobyxorna, trots solen så var det kallt, men det var härligt.
På vägen hem så var Morgan jätte trött på att gå (jag tror att han växer nämnligen) då brukar han vara trött och orkar inte riktig gå några 'långa' promenader, medans Pauline sov gott i sin vagn. Sedan har dagen bara rusat i väg. (inga bilder dock)

Det har gått bra med flaska nu för Pauline (hon har inte velat ta flaskan), pumpar och ger henne maten i flaska iom att hon biter mig, de där två grynen är inte så roliga, det söker mig och så gör det fruktans värt ont, så jag har bestämt mig för att sluta amma och ersättningen går bra att ge nu, förut så tyckte hon inte om den, men nu så är det ok. Hon behövde den tiden för att vänja sig, medans Morgan tog ersättningen direkt. Ok han hade inget val iom att jag inte hade någon mjölk kvar brösten.

Från de ena till de andra..nu närmar de sig med flytten bara 8 veckor kvar weeiii. Lite pirrit är det.
Har röjt lite grann och nu ska det röjas mer, så ska vi köpa flyttlådor och börja packa så smått. Det är ett av de tråkiga med flytt är att packa ner sakerna och städningen.

Nu ska jag se om min serie har laddats färdigt nu på svt play (lite strul med datorn)
Hej då

nytt år och nya händelser..weeii..

Ja som sakt nytt år och nya händelser, detta år kommer och bli ett bra år.
Snart flytt..jippii.

Vår nyårs fest blev lyckat god mat (tre rätters)och gott sällskap.
Lite bilder från gårdagen.
 
dukningen.
   
    väntar på 12 slaget.
    


Så i dag har vi bara slappat och haft det mysigt.
Gott Nytt år på er alla.

RSS 2.0