lille vännen <3

De ringde till Mats på jobb att Morgan har fått en bandyklubba på ögonbrynet (de hade plåstrat om så gott de kunde men att Morgan få gå till vc för att eventuellt sys eller tejpas) som tur väl gick det att bara tejpa.

 ♥♥ fick ett litet plåster över med.
Farmor skulle hämta barnen i dag iom att jag slutar så sent, men så hände detta så hon hade köpt hem goda munkar som Mojje gillar och så köpte hon en jättefin overall till Pauline och jacka med termobyxor till Mojje.

Imorgon är det att arbeta halva dagen, svärmor passar barnen på fm. Hoppas på fint väder så vi kan mysa ute i höstvädret.


WWWWIIIIIIII..SÅ GLAD..♥♥

GRATTIS Lizette på din födelsedag!

Barnen går heltid på föskolan..ja det stämmer Mats har fått ett nytt jobb, Gullbergs i Ä-holm, så Mats behöver inte flytta hemifrån (så Mojje kan vara på förskolan lite längre på dagarna, enligt honom själv). HAHAHA
Han lämnar barnen och jag hämtar, men idag ville faster hämta dem och onsdag hämtar farmor dem.
Torsdag är de inte på förskolan för att pedagogerna ska på begravning (ena rektorn) Så jag har tagit flex halva dagen så jag ska snabba mig hem så svärmor kan sova (hon går av tors morgon).

nää fortsätta och titta på IDOL audision.

piirrrr, piirrrr :P

Mats farmor var på besök igår lämnade paket till Mats.
Utav oss fick han STAR WARS  the complete saga blu-ray dvd.

Idag var barnen på förskolan iom att Mats skulle till AF, då ringer det på hans mobil (personen från intervjun igår) Mats gav ett så bra intryck så de ville att han ska träffa högsta chefen, så nu är han där..man är väldigt pirrig i magen. HOPPAS HOPPAS.

Ikväll är det föräldramöte på barnens förskola Jag och Agge (Mats kusin) hennes tös går i Paulines grupp, ska cykla dit, Mats är hemma med barnen.


HÄRLIG HÖSTDAG....

Idag har vi fejat..Mats och Mojje var på Ikea och köpte skåpet och en liten hylla till köket som vi ska ha våra kokböcker. Jag har röjt lite i rabatten och stenarna så nu är det höstfint, lite nya "blommor" ska inhandlas till höstkrukorna.

Lite uppdatering...Pauline vill gärna gå in på toa och kissa hon försöker dra ner blöjan och när vi sätter henne så säger hon ksss, men hon kissar inte, hon är nyfiken på det och det känns bra. Efteråt ska hon ställa sig på pallen och tvätta händerna. Hon springer nästan när hon går. Idag så hoppade hon nästan jämnfota (hon förstod inte själv vad hon höll på med) lilla bläckis.
På förkolan går det bra men i onsdags så krampade hon sig fast hos Mats (började inte så bra på morgonen, Morgan ville inte för första gången gå till förskolan) torsdags var hon ledsen, men det gick fort över.

Morgans ena f-skole kompis har flyttat hit de bor brevid Mats mormor.
Snart flyttar den andre kompisen med  weeii..

Mats har varit på några intervjuer, men inte fått något napp, men i morgon så ska han på en intervju och inte nog med det så är det hans födelsedag♥ vi håller tummar och tår...

wweeiii

RSS 2.0