HÄRLIG HÖSTDAG....

Idag har vi fejat..Mats och Mojje var på Ikea och köpte skåpet och en liten hylla till köket som vi ska ha våra kokböcker. Jag har röjt lite i rabatten och stenarna så nu är det höstfint, lite nya "blommor" ska inhandlas till höstkrukorna.

Lite uppdatering...Pauline vill gärna gå in på toa och kissa hon försöker dra ner blöjan och när vi sätter henne så säger hon ksss, men hon kissar inte, hon är nyfiken på det och det känns bra. Efteråt ska hon ställa sig på pallen och tvätta händerna. Hon springer nästan när hon går. Idag så hoppade hon nästan jämnfota (hon förstod inte själv vad hon höll på med) lilla bläckis.
På förkolan går det bra men i onsdags så krampade hon sig fast hos Mats (började inte så bra på morgonen, Morgan ville inte för första gången gå till förskolan) torsdags var hon ledsen, men det gick fort över.

Morgans ena f-skole kompis har flyttat hit de bor brevid Mats mormor.
Snart flyttar den andre kompisen med  weeii..

Mats har varit på några intervjuer, men inte fått något napp, men i morgon så ska han på en intervju och inte nog med det så är det hans födelsedag♥ vi håller tummar och tår...

wweeiii

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0