Toys R Us..

Efter ett hårt spinningpass, så var jag och kidsen på Toys R Us. (Mats sjuk)
De hade lite aktiviteter (Star Wars), fick ballonger och en poster, lego, star wars spelkort, ansiktsmålning och stormtropers som gick runt i butiken. Mojje tyckte det var jättehäftigt.

   före  

 Darth Maul..

Pauline var lite skeptisk till stormtropers men tillslut vågade hon vinka till dem och de fick till och med en slängpuss :)

//edita

1 ÅR...

swiich..1 år sedan...vi flyttade in till vårt radhus ♥♥

Nu ska jag iväg och träna med L.

// edita


mmm......????

Börjar och bli lite bättre tror jag, men är forfarande lite anfådd då och då och förkylningen släpper inte. "Vågar" inte träna, kör lite hemma om orken finns..Vill strama till mig lite till Lillebrors bröllop..jo min lillebror ska gifta sig den 26 maj, Wapnö slott och sedan bröllopsfesten på f14 (konvaljemässan).Har vist det ett tag, fick se den fina klänningen på bild och började nästan böla och skorna..i helgen när vi var där. Sara kommer och vara den finaste brud jag någonsin sätt.


Jag och Mats kommer och boka ett hotell den helgen, mysigt inga barn och god hotellfrukost..mmmm.


Alla ♥ dag

Hoppas ni har haft en kärleksfull dag i dag..och jag hoppas att alla andra dagar är de samma.
Ta väl hand om er...

Godishjärtan
//edita


det blir bättre.....

Andra dagen på jobbet..förra veckan låg jag med hög feber 39 nästan 40' feber till slut orkade jag inte så jag åkte till VC för 2 gången på en vecka (1:a var Pauline med ögoninflamation) och Mats 2:a, Morgan med sina öron förra måndagen, (det var inte så allvarligt). Läkaren tittade på mig och lyssnade, tog halsprov och snabbsänka. Tillslut sa han att det var Lugninflammation (mycio plasma) fick penicilin och har några dagar kvar att knapra på dem. Igår somnade jag på bussen på väg till förskolan,var helt slut.

På Lördag ska vi hem till min kära lillebror och hans Sara, på god middag...det ska bli mysigt.



//edita

RSS 2.0