mitt lilla ♥ är sjuk..

Igår firade vi Lotta, hon fyllde år i torsdags.
Pauline var lite förkyld, hon snörvlade lite gran, men på kvällen fick hon feber 38,5 så hon fick en supp, kan vara tänder på gång, känns lite vast i tandköttet och i dag så hade hon lite feber men näsan rinner som en kran. När hon sover vill hon ha nappen och hon blir arg för att hon inte kan andas då, men hon ligger där och gosar in sig med snutten och musan ett gosedjur (liten mus med blommig klänning från ikea), sovit mycket har hon gjort och ändrat lite på tiderna.



Vi skulle ha varit på kalas i Svenshult. Emil (Mats kusinbarn) fyller år på onsdag den 22, men pga vädret och att Pauline är dålig så skippade vi det. Vi kommer att fira jul tillsammans och så får han sitt paket då istället.

Imorgon kommer det fler och tittar på vår lägenhet. Hoppas att det är någon som nappar, det är ganska jobbit. Känns som man är i vägen, när de går runt och tittar och så ställer de frågor till en, man vet inte riktigt vad man ska svara då och på vissa känns det som om de bara vill titta men är inte så värst intresserade.
Men vi får väll se i morgon.

Så är det Morgans sista dag på förskolan i morgon, sedan har han vinterlov och börjar inte föränn den 10 januari.
Sedan har Erik kommit hem, Morgans kompis som bor i Luxenburg (kom i dag). De ska fira jul här hemma. De har saknat varandra jättemycket, så då blir det mycket lek.

Vill också säga till Micke Grattis på födelsedagen och hoppas att du har haft en jättemysigt dag med många paket och tårta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0